Hieronder kunt u een zaal reserveren. Lukt dat niet of is de gewenste zaal al gereserveerd neemt dan contact op met één van de gastvrouwen zij zorgen dan voor een oplossing. U kunt contact opnemen via deze link.

 

Café De Ontmoeting

Een gezellige ruimte (café) om overdag of s’avond een kopje koffie te komen te drinken of na een vergadering, bijeenkomst, repetitie nog even na te praten.

Capaciteit: max 120 personen
Prijs: op aanvraag

RESERVEREN

Zaal 2

Ruime zaal van 155 m² met een capaciteit tot ca. 120 personen. Beschikt over een ingelegde massieve parketvloer, dovenring en spiegelwand, en is daardoor met name geschikt voor dans- en showgroepen en muziekgezelschappen. De zaal kan dankzij een schuifwand desgewenst uitgebreid worden met zaal 3 tot ca. 260 m²

Capaciteit: max. 175 personen
Tarief: op aanvraag

RESERVEREN

Zaal 3

Zaalruimte van 103 m² en geschikt voor gezelschappen tot 75 personen. Beschikt over een ingelegde massieve parketvloer en is daarvoor met name geschikt voor dans- en showgroepen. De zaal kan dankzij een schuifwand desgewenst uitgebreid worden met zaal 2 tot ca. 260 m².

Capaciteit: max. 100 personen
Tarief: op aanvraag

RESERVEREN

Combi zaal 2 + 3

Door middel van een schuifwand zijn de zalen 2 en 3 makkelijk samen te voegen. Hierdoor ontstaat er een mooie ruime zaal die voor diverse doeleinden geschikt is.

Capaciteit: max. 275
Prijs: op aanvraag

RESERVEREN

Zaal 5

Zaal 5 is onze dans- en yogazaal met een oppervlakte van 56 m². Beschikt over een gladde sportvloer die desgewenst snel kan worden bedekt met dikke vloerbedekking. De zaal biedt daarbij ruimte aan ongeveer 30 personen, ligt in het zuidelijkste puntje van het gebouw en is daarom het meest geluidsarm.

Capaciteit: max. 30 personen
Tarief: op aanvraag

RESERVEREN

Zaal 6

Deze intieme zaal met een oppervlakte van 17 m² is geschikt als vergaderruimte voor kleine groepen tot 10 personen.

Capaciteit: max. 10 personen
Tarief: op aanvraag

RESERVEREN

Zaal 7

De ruimte is opgezet als vergaderingzaal en heeft een schuifwand, waardoor het, in combinatie met zaal 8, ruimte biedt aan een groep van maximaal 50 personen. Bijzonder geschikt voor vergaderingen, presentaties of workshops. Beschikt over een vast projectiescherm, beamer, flip-over en audioapparatuur. De oppervlakte van de zaal is 44 m², in combinatie met zaal 8 te vergroten tot in totaal 80 m².

Capaciteit: max. 35
Prijs: op aanvraag

RESERVEREN

Zaal 8

Ook deze vergader- annex presentatiezaal van 36 m² kan 25 personen herbergen en biedt, in combinatie met zaal 7, ruimte aan groepen tot 50 personen.

Capaciteit: max. 35 personen
Tarief: op aanvraag

RESERVEREN

Combi zaal 7 + 8

Door de schuifwand tussen zaal 7 en 8  open te zetten ontstaat er ruime vergaderingzaal die ruimte biedt aan een groep van maximaal 50 personen. Bijzonder geschikt voor vergaderingen, presentaties of workshops. Beschikt over een vast projectiescherm, beamer, flip-over en audioapparatuur. De oppervlakte van de zaal is 80 m².

Capaciteit: max. 70 personen
Tarief: op aanvraag

RESERVEREN

Zaal 9

Deze intieme zaal met een oppervlakte van 17 m² is geschikt als vergaderruimte voor kleine groepen tot 10 personen.

Capaciteit: max. 12 personen
Tarief: op aanvraag

RESERVEREN

Bovenstaande tarieven gelden voor NIET leden. De ruimtes zijn enkel te huur voor één of meerdere dagdelen. Dat wil zeggen, de morgen of middag is 4 uur en de avond is 4 uur:

Ochtend: van 08.00 – 12.00 uur
Middag: van 13.00 – 17.00 uur
Avond: van 19.00 – 23.00 uur
Hele dag: van 08.00 – 17.00 uur
Middag en avond: van 13.00 – 23.00 uur

Kosten lidmaatschap € 30,00 per jaar.
In deze ruimtes kan gebruikt worden gemaakt van een beamer en internet. Vraag onze medewerkers voor meer informatie.