Bel met OC Doornenburg: 0481 421 490

Dit jaar organiseren we op 21 Mei 2018 (2e pinksterdag) vanuit het Ontmoetingscentrum Doornenburg, in samenwerking met de schutterij, de harmonie en Sportdorp Doornenburg een mooi evenement in Doornenburg. ” Lente in Doornenburg ”  Deze braderie is zoveel meer dan alleen braderie.

Dit jaar gaan we met zoveel mogelijk Doornenburgse verenigingen samenwerken. Dat betekent dat bijvoorbeeld de Schutterij een programma heeft op het plein. Ook zijn er sport activiteiten te zien waar men zich voor kan opgeven. Er is een braderie met muzikaal vertier, een terras word er in het midden van het plein gerealiseerd en er is een kindergedeelte met springkussen, Schmink etc. We verwachten dus een groot aantal bezoekers.

De braderie zal zo opgesteld worden dat iedere kraam ook wat mee krijgt van alle festiviteiten.

In Doornenburg zullen vanaf ongeveer 10.00 uur in de ochtend de activiteiten starten. Tegen de klok van 18.00 uur zal het op zijn eind lopen.

De braderie staat vermeld op www.hollandsemarkten.nl ; daarnaast zal het vermeld worden in de krant, in het huis aan huis blaadje geadverteerd worden en er zullen flyers komen te hangen bij de lokale ondernemers en indien gewenst bij de ondernemers die zich aanmelden.

Interesse? Voor vragen of andere info kunt u mailen naar lenteindoornenburg@gmail.com