Bel met OC Doornenburg: 0481 421 490
Expositie Berman Balk

Lieve mensen ik wil mij even aan uw voorstellen. Ik ben Berma Balk en ik woon al zo’n 30 jaar in Huissen. Geboren ben ik in Doornenburg in de Duisterestraat. Schilderen doe ik al vele jaren, mijn eerste schilderwerken waren van de Volksschilder kunst.
Daarna maakte ik Aquarellen en sinds de laatste jaren schilder ik met Acrylverf. Dit wordt aangebracht op linnen of katoenen doek. Met of zonder ondergrond dat eerst op het doek is aangebracht.

In Arnhem, Lent en in Bemmel in de Lingenhof heb ik mijn schilderijen mogen ophangen. En ik heb meegedaan aan Huissen bij Kaarslicht en kunst in de etalage. Ook mocht ik in de ramen van het voormalige gemeente trouwzaal in Huissen exposeren. En in 2012 deed ik mee aan de eerste Kerstmarkt in de Kerk van Doornenburg. Nu wordt mij de kans geboden om een expositie te verzorgen
in het ontmoetingscentrum in Doornenburg dat vind ik heel gezellig. Zo kan iedereen meegenieten van de kleurrijke en rustige afbeeldingen op mijn doeken.

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u meer informatie mail dan naar: berma.balk@planet.nl